Kraje

Gwarantujemy pakiety najtańszych rozwiązań na rynku wspartych najskuteczniejszą realizacją. Chcesz poznać więcej szczegółów - skontaktuj się z nami.

Kraje

Chiny

Marzysz o podróży do Chin? A może chcesz pojechać do tego kraju na dłużej i podjąć pracę bądź naukę? W każdej z tych sytuacji potrzebna Ci będzie wiza do Chin. My, jako internetowe centrum wizowe, pomożemy Ci przygotować odpowiednie dokumenty oraz napisać wniosek wizowy do Chin. Zwróć się do nas, jeśli potrzebne Ci szeroko rozumiane pośrednictwo wizowe. Podpowiemy Ci między innymi, jaka jest cena wizy do Chin.

 

Co warto wiedzieć na początek? Wiza do Chin - bez względu na rodzaj - wydawana jest w trybie standardowym (w 5 dni roboczych) bądź ekspresowym (w 3 dni robocze). W uzasadnionych przypadkach wiza do Chin może zostać wydana przez konsulat w trybie super ekspres, jeszczetego samego dnia konsularnego (przekonaj się, jak napisać taki wniosek wizowy do Chin - skontaktuj się z nami, aby poznać szczegóły).

 

Wiza turystyczna do Chin

Potrzebna Ci wiza do Chin na wakacje, podróż poślubną albo wycieczkę krajoznawczą? Nasze centrum wizowe udzieli Ci wszelkich informacji dotyczących niezbędnych dokumentów, jak również pomoże sporządzić wniosek wizowy do Chin. Chcesz poznać czas rozstrzygania wnioku lub ile wynosi cena wizy do Chin? Zapraszamy do kontaktu!

 

Turystyczna wiza do Chin - podsawowe informacje:

  • Jedno lub dwukrotna na pobyt do 30 dni
  • Ilość dni: 30 dni
  • Ważność wizy: 3 miesiące od daty wydania

 

Turystyczna wiza do Chin wydawana jest także dla grup zorganizowanych:

  • Jedno lub dwukrotna na pobyt do 30 dni
  • Ważność wizy: 3 miesiące od daty wydania

 

Biznesowo-handlowa wiza do Chin

Specjalny rodzaj wizy do Chin to biznesowa wiza do Chin. Pozwala na pobyt w tym kraju przez osoby, które muszą odbyć spotkania lub konsultacje biznesowe, są w podróży służbowej, a także planują wizytę na targach. Wiza chińska uprawnia do szeroko pojętej działalności biznesowej, w tym handlowej.

 

Wiza chińska - podstawowe informacje:

  • Jedno lub dwukrotna, na pobyt maksymalnie 90 dni
  • Ważność wizy: 3 miesiące od daty wydania
  • Wielokrotna wiza do Chin przyznawana jest zazwyczaj po wykorzystaniu dwóch wiz biznesowych.

 

Studencka / Pracownicza wiza do Chin

Wiele osób planuje wyjazd do Chin ze względu na lepszą pracę albo podjęcie nauki na tamtejszej uczelni. Jeśli jesteś jedną z takich osób, a dodatkowo potrzebujesz pomocy, by napisać właściwie wniosek wizowy do Chin i uzyskać szybką akceptację, skontaktuj się z nami. Dowiesz się, jaka jest cena wizy do Chin dla osób, które wyjeżdżają z uwagi na edukację lub pracę.

 

Chiny - wiza odznacza się danymi:

  • Ważność wizy: 3 miesiące od daty wydania (jeden wjazd)
  • Ilość dni: 30 dni

 

 

Dodatkowe dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Chin:

  • Dodatkowy formularz do wizy ChRL
  • Petycja do wizy student / work visa ze strony chińskiej (niezbędne, gdy potrzebna Ci wiza chińska edukacyjna lub zarobkowa)
  • Zaświadczenie o stanie zdrowia (formularz do konsulatu chińskiego według wzoru)
  • Zaświadczenie o stanie zdrowia musi być wypełnione na załączonym formularzu i zrobione tylko w publicznej placówce zdrowia, należy do niego dołączyć zaświadczenie HIV/AIDS, wyniki badań laboratoryjnych oraz wyniki RTG klatki piersiowej.

 

Wniosek wizowy do Chin - wymagane dokumenty:

  • paszport,który po zakończeniu wizy będzie ważny 6 miesięcy  (3 wolne strony obok siebie), przy czym kartki te nie muszą znajdować się obok siebie.
  • aktualne zdjęcie paszportowe (fotografia nie może być starsza niż  6 miesięcy).
  • wypełniony wniosek z danymi.
  • ubezpieczenie nie jest wymagane lecz sugerujemy zakupić ubezpieczenie za naszym pośrednictwem.

 

Osoby posługujące się w podróży polskim paszportem nie podlegają obowiązkowi uzyskania wizy do Hongkongu, jeżeli podróżują przez Hongkong tranzytem lub składają tam zwykłą wizytę służbową albo będą uczestniczyć w zawodach sportowych, odwiedzać rodzinę, zwiedzać itp., a ich każdorazowy pobyt nie będzie trwać dłużej niż 90 dni. O wizę do Hongkongu muszą się ubiegać osoby, które planują pobyt dłuższy niż 90 dni.

 

Potrzebne Ci pośrednictwo wizowe? Nasze centrum wizowe z przyjemnością Ci pomoże. Skonktuj się z nami!

Zadzwoń

570 55 66 88

794 55 66 90

570 55 66 99

795 70 17 00

Napisz

kontakt@rcwiza.pl

lub odwiedź

nasze oddziały